Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων για καταναλωτές καταστημάτων λιανικής πώλησης.

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός καταστήματος λιανικής συνιστάται η τοποθέτηση φορτιστών ταχείας ή και υπερ-ταχείας φόρτισης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες καταστημάτων λιανικής αναζητούν γρήγορη φόρτιση με δεδομένο ότι η παραμονή τους σε ένα κατάστημα λιανικής δεν διαρκεί περισσότερο από περίπου 1 ή ενδεχομένως 2 ώρες, προκειμένου για πολυκαταστήματα ή malls.

Τυπικά, ένας φορτιστής ταχείας φόρτισης έχει ισχύ 7-22kW (μονή ή τριφασική παροχή ρεύματος 32Α). Ειδικότερα, ένας φορτιστής 22kW μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Οι φορτιστές αυτοί, επομένως, σε 1 ώρα, θα φορτίσουν μερικώς το όχημα ενός καταναλωτή κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις του καταστήματος, παρέχοντας μέγιστη αυτονομία από 50Km (φορτιστής 7kW) έως 120Km  (φορτιστής 22kW).

Ensto Chago
Wallbox

Συμπαγές στη σχεδίαση, φιλικό και εύκολο στη χρήση, το Chago Wallbox είναι ιδανικό για δημόσια και ημι-δημόσια χρήση σε κάθε περιβάλλον και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

✔ Έως το πολύ 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Ensto Chago
Pro

To “έξυπνο”, στιβαρό και ιδιαίτερα ανθεκτικό Chago Pro είναι η αξιόπιστη λύση του μέλλοντος για κάθε επαγγελματική δημόσια ή ημι-δημόσια χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε απαιτητικές εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Ensto Media 2X22kW
Pro

To Ensto Media αποτελεί ένα σταθμό φόρτισης – διαφημιστικό πάνελ υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής σε κρούση και υγρασία ή σκόνη  που προσφέρεται για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε χώρους λιανικής ή σταθμούς parking. Διατίθεται με οθόνη 46″ / 55″ TFT LCD και Windows OS.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

AC 003 (1 ή 2 Χ 22kW - 1 ή 2 X 43kW)
NKR

Ελαφρύ και πρακτικό στη σχεδίασή του, με οικονομία χώρου, το AC 003 Wallbox ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως  140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

AC 002
NKR

Ανθεκτικό, πρακτικό, με οικονομία χώρου για επιδαπέδια σχεδίαση το AC 002 ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη LCD 5″ για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως  140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

AD Charger (2X22kW ή 2Χ43kW)
NKR

Το AD Charger αποτελεί ένα άριστο σταθμό φόρτισης υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής σε κρούση και υγρασία ή σκόνη, με ισχύ 22-43kW, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως εξωτερικό πάνελ διαφήμισης ιδανικό για προβολή μηνυμάτων σε χώρους λιανικής ή σταθμούς parking.

✔ Έως  140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

Copper SB
Wallbox

Πρακτικό, ελαφρύ και minimal στη σχεδίασή του, το Copper SB είναι ανθεκτικό και αποτελεί ένα έξυπνο και ευέλικτο πολυεργαλείο φόρτισης  για ημι-δημόσια ή δημόσια χρήση.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

KeContact P30
C & X Series

Πρακτική, ελαφριά και minimal στη σχεδίασή της η σειρά KeContact P30 είναι ίσως η πιο διαδεομένη στην Ευρώπη λόγω της πρακτικής, έυκολης και κυρίως αξιόπιστης λειτουργίας της. Ενδείκνυται για ημι-δημόσια και δημόσια χρήση.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Eκτός των φορτιστών ταχείας φόρτισης, συνιστάται και η εγκατάσταση φορτιστών συνεχούς ρεύματος ταχείας ή υπερ-ταχείας φόρτισης με ισχύ 25-50kW. Ένας τέτοιος φορτιστής χρειάζεται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη του επισκέπτη στο χώρο του καταστήματος κατά την διάρκεια των αγορών του. Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC), ωστόσο, δεν μπορούν να φορτίσουν υβριδικά οχήματα και επομένως η χρήση τους είναι καλό να συνδυάεται με γρήγορους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που φορτίζουν τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

DC 25kW
Delta

Ο ταχυφορτιστής Delta DC Wallbox αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή για ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής. Αποτελεί τον μικρότερο μεγέθους DC φορτιστή ισχύος 25kW τύπου Wallbox στην αγορά σήμερα και με τον εξαιρετικής σχεδίασης μηχανισμό απαγωγής θερμότητας εξασφαλίζει την πλέον αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

✔ Έως 140Km σε λιγότερο από 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 25kW

DC UFC 200 (50kW, 100kW, 150kW ή 200kW)
DELTA

Ο ταχυφορτιστής Delta DC UFC 200 αποτελεί μία ευέλικτη πλατφόρμα φόρτισης σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της επόμενης γενιάς. Παρέχει την άνεση μία απλής εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης με τη δυνατότητα φόρτισης έως και 4 οχημάτων με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 200kW  και 2 για φόρτιση AC 22kW. Προσφέρει τη δυνατότητα ποικίλων διαμορφώσεων και είναι κατάλληλος και για μεγαλύτερους σταθμού DC.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

ADC 004 (DC 60kW, 120kW, 160kW & AC 22kW)
NKR

Ο ταχυφορτιστής ADC αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή φόρτισης αφού διαθέτει παροχές τόσο για AC όσο και για DC φόρτιση. Εξυπηρετεί ταυτόχρονα έως και 3 οχήματα με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 182 kW  και 1  παροχή  type 2 για φόρτιση AC 22kW.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με το με τον χώρο του καταστήματός σας, την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας