Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε Ξενοδοχείο

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός ξενοδοχείου συνιστάται πρωτίστως η τοποθέτηση φορτιστών ταχείας φόρτισης. Παραθέτουμε την περιγραφή της λύσης αυτής καθώς και μία περιγραφή για φορτιστές υπερ-ταχείας φόρτισης που μπορούν να εγκατασταθούν συμπληρωματικά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες ξενοδοχείων έχουν αρκετό χρόνο  στην διάθεσή τους, επομένως οι φορτιστές γρήγορης φόρτισης αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση.

Τυπικά, ένας φορτιστής ταχείας φόρτισης έχει ισχύ 7-22kW (μονή ή τριφασική παροχή ρεύματος 32Α). Ειδικότερα, ένας φορτιστής 22kW μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Οι φορτιστές αυτοί, επομένως, σε λίγες ώρες, όπως κατά την διάρκεια της νύχτας θα φορτίσουν πλήρως ένα όχημα. Εναλλακτικά, μπορεί να φορτίσουν μερικώς το όχημα ενός καταναλωτή σε 1 ώρα παρέχοντας μέγιστη αυτονομία από 50Km (φορτιστής 7kW) έως 120Km  (φορτιστής 22kW).

Ensto Wallbox
Ensto Chago
Wallbox
ensto_short

Συμπαγές στη σχεδίαση, φιλικό και εύκολο στη χρήση, το Chago Wallbox είναι ιδανικό για δημόσια και ημι-δημόσια χρήση σε κάθε περιβάλλον και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Ensto Pro FINAL
Ensto Chago
Pro
ensto_short

To “έξυπνο”, στιβαρό και ιδιαίτερα ανθεκτικό Chago Pro είναι η αξιόπιστη λύση του μέλλοντος για κάθε επαγγελματική δημόσια ή ημι-δημόσια χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε απαιτητικές εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

AC 003 2
AC 003 (1 ή 2 Χ 22kW - 1 ή 2 X 43kW)
NKR
chargecore_short

Ελαφρύ και πρακτικό στη σχεδίασή του, με οικονομία χώρου, το AC 003 Wallbox ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

AC 002 small 2
AC 002
NKR
chargecore_short

Ανθεκτικό, πρακτικό, με οικονομία χώρου για επιδαπέδια σχεδίαση το AC 002 ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη LCD 5″ για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

CopperSB_Front
Copper SB
Wallbox
wallbox_short

Πρακτικό, ελαφρύ και minimal στη σχεδίασή του, το Copper SB είναι ανθεκτικό και αποτελεί ένα έξυπνο και ευέλικτο πολυεργαλείο φόρτισης  για ημι-δημόσια ή δημόσια χρήση.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Keba smaller
KeContact P30
C & X Series
keba_short

Πρακτική, ελαφριά και minimal στη σχεδίασή της η σειρά KeContact P30 είναι ίσως η πιο διαδεομένη στην Ευρώπη λόγω της πρακτικής, έυκολης και κυρίως αξιόπιστης λειτουργίας της. Ενδείκνυται για ημι-δημόσια και δημόσια χρήση.

✔ Έως 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Οι φορτιστές ταχείας φόρτισης, μπορούν συμπληρωματικά να συνοδευτούν και από κάποιον φορτιστή συνεχούς ρεύματος με ισχύ DC 25kW ή μεγαλύτερη, που θα βοηθήσουν μελλοντικά λόγω της ταχείας ανάπτυξης της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων. Ένας τέτοιος φορτιστής χρειάζεται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη του καταναλωτή όταν δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του, όταν επιθυμεί να ταξιδέψει τοπικά σε μεγάλη απόσταση ή όταν πρόκειται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του. Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC), ωστόσο, δεν μπορούν να φορτίσουν υβριδικά οχήματα και επομένως η χρήση τους είναι καλό να συνδυάζονται με γρήγορους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που φορτίζουν τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Delta 25kW Pole
DC 25 kW
Delta
delta_short

Ο ταχυφορτιστής Delta DC Wallbox αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή για ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής. Αποτελεί τον μικρότερο μεγέθους DC φορτιστή ισχύος 25kW τύπου Wallbox στην αγορά σήμερα και με τον εξαιρετικής σχεδίασης μηχανισμό απαγωγής θερμότητας εξασφαλίζει την πλέον αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

✔ Έως περίπου 140Km σε λιγότερο από 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 25kW

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας