Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε συγκρότημα κατοικιών

Η e-Vpls εξυπηρετεί συγκροτήματα κατοικιών με ελάχιστη εγκατάσταση 3 σταθμών φόρτισης και κοινόχρηστη διαχείριση.

Οι προτεινόμενοι φορτιστές είναι οι διπλοί, ταχείας φόρτισης με ισχύ 7-22kW (μονή ή τριφασική παροχή ρεύματος 32Α). Ειδικότερα, ένας φορτιστής 22kW μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Οι φορτιστές αυτοί, επομένως, σε 1 ώρα, θα φορτίσουν μερικώς το όχημά ενός οδηγού, παρέχοντας μέγιστη αυτονομία από 50Km (φορτιστής 7kW) έως 120Km  (φορτιστής 22kW) σε 1 ώρα.

Ensto Chago (1 ή 2 Χ 22kW)
Wallbox

Συμπαγές στη σχεδίαση, φιλικό και εύκολο στη χρήση, το Chago Wallbox είναι ιδανικό για δημόσια και ημι-δημόσια χρήση σε κάθε περιβάλλον και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

AC 003 (1 ή 2 Χ 22kW - 1 ή 2 X 43kW)
NKR

Ελαφρύ και πρακτικό στη σχεδίασή του, με οικονομία χώρου, το AC 003 Wallbox ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση ιδιωτικής ή ημι-δημόσιας  χρήσης. Φέρει οθόνη για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

Copper SB
Wallbox

Πρακτικό, ελαφρύ και minimal στη σχεδίασή του, το Copper SB είναι ανθεκτικό και αποτελεί ένα έξυπνο και ευέλικτο πολυεργαλείο φόρτισης  για ιδιωτικη ή ημι-δημόσια χρήση.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

KeContact P30
C Series

Πρακτική, ελαφριά και minimal στη σχεδίασή της η σειρά KeContact P30 είναι ίσως η πιο διαδεομένη στην Ευρώπη λόγω της πρακτικής, έυκολης και κυρίως αξιόπιστης λειτουργίας της. Ενδείκνυται για ιδιωτικη ή ημι-δημόσια χρήση.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με το με τον χώρο του συγκροτήματός σας, την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας