Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε σταθμό parking.

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός σταθμού parking  συνιστάται συνδυασμένη τοποθέτηση φορτιστών ταχείας φόρτισης και υπερ-ταχείας φόρτισης λόγω του περιορισμένου χρόνου που μπορεί να διαθέτει ένας πελάτης.

Η πιο οικονομικά προσιτή λύση,  είναι οι διπλοί φορτιστές ταχείας φόρτισης με ισχύ 22kW. Τυπικά, ένας τέτοιος φορτιστής ταχείας φόρτισης (τριφασική παροχή ρεύματος 32Α) μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Σε περίπτωση που ο οδηγός παραμείνει σε έναν σταθμό εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών για μία περίπου ώρα, συνδυάζοντας την στάση με κάποια δραστηριότητά του, φαγητό, ψώνια κτλ, τότε ένας τέτοιος φορτιστής μπορεί να φορτίσει μερικώς το όχημα παρέχοντας μέγιστη αυτονομία έως 120Km.

Ensto Chago
Wallbox

Συμπαγές στη σχεδίαση, φιλικό και εύκολο στη χρήση, το Chago Wallbox είναι ιδανικό για δημόσια και ημι-δημόσια χρήση σε κάθε περιβάλλον και σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Ensto Chago
Pro

To “έξυπνο”, στιβαρό και ιδιαίτερα ανθεκτικό Chago Pro είναι η αξιόπιστη λύση του μέλλοντος για κάθε επαγγελματική δημόσια ή ημι-δημόσια χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του το κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικό σε απαιτητικές εξωτερικές καιρικές συνθήκες.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Ensto Media 2X22kW

To Ensto Media αποτελεί ένα σταθμό φόρτισης – διαφημιστικό πάνελ υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής σε κρούση και υγρασία ή σκόνη  που προσφέρεται για προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων σε χώρους λιανικής ή σταθμούς parking. Διατίθεται με οθόνη 46″ / 55″ TFT LCD και Windows OS.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

AC 003 (1 ή 2 Χ 22kW - 1 ή 2 X 43kW)
NKR

Ελαφρύ και πρακτικό στη σχεδίασή του, με οικονομία χώρου, το AC 003 Wallbox ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

AC 002 (1 ή 2 Χ 22kW - 1 ή 2 X 43kW)
NKR

Ανθεκτικό, πρακτικό, με οικονομία χώρου για επιδαπέδια σχεδίαση το AC 002 ανταποκρίνεται σε κάθε επαγγελματική απαίτηση ημι-δημόσιας ή δημόσιας χρήσης. Φέρει οθόνη LCD 5″ για φιλική και σύγχρονη διεπαφή με τον χρήστη.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

AD Charger (2X22kW ή 2Χ43kW)
NKR

Το AD Charger αποτελεί ένα άριστο σταθμό φόρτισης υψηλής ανθεκτικότητας και αντοχής σε κρούση και υγρασία ή σκόνη, με ισχύ 22-43kW, ενώ παράλληλα λειτουργεί και ως εξωτερικό πάνελ διαφήμισης ιδανικό για προβολή μηνυμάτων σε χώρους λιανικής ή σταθμούς parking.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 43kW

Copper SB
Wallbox

Πρακτικό, ελαφρύ και minimal στη σχεδίασή του, το Copper SB είναι ανθεκτικό και αποτελεί ένα έξυπνο και ευέλικτο πολυεργαλείο φόρτισης  για ημι-δημόσια ή δημόσια χρήση.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

KeContact P30
C & X Series

Πρακτική, ελαφριά και minimal στη σχεδίασή της η σειρά KeContact P30 είναι ίσως η πιο διαδεομένη στην Ευρώπη λόγω της πρακτικής, έυκολης και κυρίως αξιόπιστης λειτουργίας της. Ενδείκνυται για ημι-δημόσια και δημόσια χρήση.

✔ Έως περίπου 120Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 22kW

Οι φορτιστές υπερ-ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC)  με ισχύ είτε DC 50kW (ή μεγαλύτερη) χρειάζονται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη του καταναλωτή όταν δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του ή όταν προέρχεται από ταξίδι και θέλει να συνεχίσει το ταξίδι τους καλύπτοντας μεγάλες αποστάσεις. Είναι επομένως μία ενδεδειγμένη λύση και ανάλογα με την επιφάνεια του σταθμού μπορεί να απαιτείται μεγαλύτερος ή μικρότερος αριθμός φορτιστών για να εξυπηρετηθεί το αγοραστικό κοινό των οδηγών.  Εναλλακτικά, προκειμένου για κεντρικούς σταθμούς, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σταθμοί φόρτισης μεγαλύτερης ισχύος (έως και 350kW), όπου ο χρόνος φόρτισης μπορεί να μειωθεί σε 15 λεπτά και η αυτονομία του αυτοκινήτου ανάλογα με την μπαταρία του να φτάσει έως τα 450Km.

DC 25kW
Delta

Ο ταχυφορτιστής Delta DC Wallbox αποτελεί την πλέον ευέλικτη επιλογή για ταχεία φόρτιση με συνεχές ρεύμα σε οποιοδήποτε περιβάλλον εφαρμογής. Αποτελεί τον μικρότερο μεγέθους DC φορτιστή ισχύος 25kW τύπου Wallbox στην αγορά σήμερα και με τον εξαιρετικής σχεδίασης μηχανισμό απαγωγής θερμότητας εξασφαλίζει την πλέον αποδοτική και αξιόπιστη λειτουργία.

✔ Έως περίπου 140Km σε 1 ώρα φόρτισης

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 25kW

DC UFC 200 (50kW, 100kW, 150kW ή 200kW)
Delta

Ο ταχυφορτιστής Delta DC UFC 200 αποτελεί μία ευέλικτη πλατφόρμα φόρτισης σχεδιασμένη για να υποστηρίζει τα ηλεκτρικά οχήματα της επόμενης γενιάς. Παρέχει την άνεση μία απλής εγκατάστασης ενός σταθμού φόρτισης με τη δυνατότητα φόρτισης έως και 4 οχημάτων με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 200kW  και 2 για φόρτιση AC 22kW. Προσφέρει τη δυνατότητα ποικίλων διαμορφώσεων και είναι κατάλληλος και για μεγαλύτερους σταθμού DC.

✔ Έως περίπου 350Km σε 20 λεπτά φόρτισης.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

ADC 004 (DC 60kW, 120kW, 160kW & AC 22kW)
NKR

Ο ταχυφορτιστής ADC αποτελεί μία εξαιρετικά ευέλικτη συσκευή φόρτισης αφού διαθέτει παροχές τόσο για AC όσο και για DC φόρτιση. Εξυπηρετεί ταυτόχρονα έως και 3 οχήματα με 2 παροχές για φόρτιση DC έως 160 kW και 1 παροχή  type 2 για φόρτιση AC 22kW.

✔ Έως περίπου 350Km αυτονομία σε 20 λεπτά.

✔ Μέγιστη ισχύς εξόδου 200kW

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας