ergodotes_690x410
Ας δούμε μαζί την προτεινόμενη για εσάς λύση

Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων για εργαζομένους επιχείρησης

Με την ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά οχήματα να γίνονται ταχύτατα αναπόσπαστο μέρος των επιλογών μας, το μόνο βέβαιο είναι ότι, πολύ σύντομα, οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή μας θα χρειαστούν λύση φόρτισης για όσο χρόνο εργάζονται, ακριβώς όπως σήμερα αναζητούν ένα πρατήριο βενζίνης όταν μεταβαίνουν η αποχωρούν από τον χώρο εργασίας τους. Και τι ακριβώς συμβαίνει όταν οι φορτιστές οχημάτων – όπως τα πρατήρια βενζίνης σήμερα – σπανίζουν στη διαδρομή από και προς την κατοικία τους;  Στην eVplus αντιμετωπίζουμε την πρόκληση κοιτώντας το θέμα μέσα από τα μάτια σας, φροντίζοντας για όλα όσα μπορεί να σας απασχολήσουν, όπως:

  1. Την επιλογή του είδους των φορτιστών που χρειάζεστε.
  2. Την ενημέρωσή σας για τη χρηματοδότησή τους.
  3. Την εγκατάσταση των φορτιστών με ασφάλεια και αποδοτικότητα για εσάς.
  4. Την παροχή λογισμικού διαχείρισης των φορτιστών με διευρυμένη λειτουργικότητα ώστε να παρακολουθείτε τα στατιστικά λειτουργίας τους, να ρυθμίζετε εύκολα τη χρήση τους μεταξύ των συνεργατών σας, να αποφασίζετε εάν και πόσο θα χρεώσετε εργαζόμενους ή επισκέπτες, τα κριτήρια χρέωσης που θα χρησιμοποιήσετε, τις ώρες λειτουργίας των συσκευών κοκ.
  5. Τη συντήρηση συσκευών, λογισμικού και την υποστήριξή σας.
  6. Τη διασύνδεση με εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας της eVplus για τη συνολική διαχείριση των πιθανών χρεώσεων του ρεύματος, των πληρωμών, των λογιστικών εκκαθαρίσεων, την αποστολή αποδείξεων κτλ.
  7. Σε περίπτωση που οι εγκαταστάσεις σας εξυπηρετούν τη χρέωση του γενικού πληθυσμού λόγω εγγύτητας σε κεντρικές οδούς, μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίστε τη φόρτιση, σε ώρες που επιθυμείτε, με τιμές της επιλογής σας, καθώς και όλη την διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, εκκαθάρισης, τιμολόγησης του τελικού καταναλωτή, χωρίς καμία πολυπλοκότητα για την επιχείρησή σας.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε την προώθηση και κοινοποίηση των φορτιστών σας σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας για να γίνει γνωστό το σημείο φόρτισής σας ως διαθέσιμο δίκτυο/σημείο φόρτισης στο κοινό των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων που αναζητούν σημεία φόρτισης. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να έχετε και ένα πολύ σημαντικό επιπλέον έσοδο από όσους θα σας επισκεφτούν προκειμένου να φορτίσουν το όχημά τους!

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός εργασιακού περιβάλλοντος, συνιστάται η τοποθέτηση φορτιστών ταχείας ή και υπερ-ταχείας φόρτισης.

Τυπικά, ένας φορτιστής ταχείας φόρτισης AC 22kW μπορεί να χρειαστεί 6 ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Αν λοιπόν περιορίσουμε την φόρτιση ανά εργαζόμενο σε π.χ. 1 ώρα, οι φορτιστές αυτοί θα φορτίσουν μερικώς το όχημα του εργαζομένου παρέχοντας αυτονομία έως 120Km  (για φορτιστή 22kW).

Για τον παραπάνω λόγο, εκτός των φορτιστών ταχείας φόρτισης, συνιστάται και η εγκατάσταση φορτιστών υπερ-ταχείας φόρτισης με ισχύ είτε AC 43kW είτε DC 50kW (ή μεγαλύτερη). Ένας τέτοιος φορτιστής χρειάζεται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη πολλών εργαζομένων στη διάρκεια της μέρας. Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC), ωστόσο, δεν μπορούν να φορτίσουν υβριδικά οχήματα και επομένως η χρήση τους είναι καλό να συνδυάζεται με γρήγορους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω) που φορτίζουν τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με το με τον χώρο της επιχείρησής σας, την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας