restaraunt_690x410
Ας δούμε μαζί την προτεινόμενη για εσάς λύση

Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε εστιατόριο - επιχείρηση εστίασης

Με την ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά οχήματα να γίνονται ταχύτατα αναπόσπαστο μέρος των επιλογών μας, το μόνο βέβαιο είναι ότι, πολύ σύντομα, οι καταναλωτές της επιχείρησής μας θα χρειαστούν λύση φόρτισης για όσο χρόνο βρίσκονται στο κατάστημά μας , ακριβώς όπως σήμερα αναζητούν ένα πρατήριο βενζίνης όταν μεταβαίνουν η αποχωρούν από αυτό. Και τί ακριβώς συμβαίνει όταν οι φορτιστές οχημάτων – όπως τα πρατήρια βενζίνης σήμερα – σπανίζουν στη διαδρομή από και προς την κατοικία τους;

Στην eVplus αντιμετωπίζουμε την πρόκληση κοιτώντας το θέμα μέσα από τα μάτια σας, φροντίζοντας για όλα όσα μπορεί να σας απασχολήσουν, όπως:

  1. Την επιλογή του είδους των φορτιστών που χρειάζεστε.
  2. Την ενημέρωσή σας για τη χρηματοδότησή τους.
  3. Την εγκατάσταση των φορτιστών με ασφάλεια και αποδοτικότητα για εσάς.
  4. Την παροχή λογισμικού διαχείρισης των φορτιστών με διευρυμένη λειτουργικότητα ώστε να παρακολουθείτε τα στατιστικά λειτουργίας τους, να ρυθμίζετε εύκολα τη χρήση τους μεταξύ των συνεργατών σας, να αποφασίζετε εάν και πόσο θα χρεώσετε εργαζόμενους ή επισκέπτες, τα κριτήρια χρέωσης που θα χρησιμοποιήσετε, τις ώρες λειτουργίας των συσκευών κοκ.
  5. Τη συντήρηση συσκευών, λογισμικού και την υποστήριξή σας.
  6. Την διασύνδεση με εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας της eVplus για τη συνολική διαχείριση των πιθανών χρεώσεων του ρεύματος, των πληρωμών, των λογιστικών εκκαθαρίσεων, την αποστολή αποδείξεων κτλ.
  7. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την χρέωση του ρεύματος φόρτισης, μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίστε τη φόρτιση, σε ώρες που επιθυμείτε, με τιμές της επιλογής σας, καθώς και όλη την διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, εκκαθάρισης, τιμολόγησης του τελικού καταναλωτή, χωρίς καμία πολυπλοκότητα για την επιχείρησή σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε χρήση καρτών RFID που σας διαθέτουμε προκειμένου να διαθέσετε δωρεάν το ρεύμα φόρτισης σε έναν συχνό ή κλαό πελάτη σας ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν φόρτιση ως κίνητρο προσέλκυσης πελατών – οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε την προώθηση και κοινοποίηση των φορτιστών σας σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας για να γίνει γνωστό το σημείο φόρτισής σας ως διαθέσιμο δίκτυο/σημείο φόρτισης στο κοινό των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων που αναζητούν σημεία φόρτισης και δεν είναι καταναλωτές σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε νέους πελάτες που θα σας επισκεφθούν, και ένα πολύ σημαντικό επιπλέον έσοδο τόσο από τιμολόγηση της υπηρεσίας φόρτισης όσο και από την πιθανή κατανάλωση στο κατάστημά σας!

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός καταστήματος λιανικής συνιστάται η τοποθέτηση φορτιστών ταχείας ή και υπερ-ταχείας φόρτισης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες καταστημάτων λιανικής αναζητούν γρήγορη φόρτιση με δεδομένο ότι η παραμονή τους σε ένα κατάστημα λιανικής δεν διαρκεί περισσότερο από περίπου 2 ή ενδεχομένως 3 ώρες.

Τυπικά, ένας φορτιστής ταχείας φόρτισης έχει ισχύ 7-22kW (μονή ή τριφασική παροχή ρεύματος 32Α). Ειδικότερα, ένας φορτιστής 22kW μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Οι φορτιστές αυτοί, επομένως, σε 1 ώρα, θα φορτίσουν μερικώς το όχημα ενός καταναλωτή κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις του καταστήματος, παρέχοντας μέγιστη αυτονομία από 50Km (φορτιστής 7kW) έως 120Km  (φορτιστής 22kW).

Για τον παραπάνω λόγο, εκτός των φορτιστών ταχείας φόρτισης, συνιστάται – σε βάθος χρόνου – και η εγκατάσταση φορτιστών υπερ-ταχείας φόρτισης με ισχύ είτε AC 43kW είτε DC 50kW (ή μεγαλύτερη). Ένας τέτοιος φορτιστής χρειάζεται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη του επισκέπτη στο χώρο του καταστήματος κατά την διάρκεια της παραμονής του. Η προσέγγιση αυτή μπορεί να είναι σημαντική σε περίπτωση που το κατάστημα και οι πελάτες κινούνται κοντά σε εθνικές οδούς και δεν έχουν πολύ χρόνο για μία στάση προκειμένου να μεταβούν στον προορισμό τους. Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC), ωστόσο, δεν μπορούν να φορτίσουν υβριδικά οχήματα και επομένως η χρήση τους είναι καλό να συνδυάζονται με γρήγορους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που φορτίζουν τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με το με τον χώρο του καταστήματός σας, την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας