hotel_690x410
Ας δούμε μαζί την προτεινόμενη για εσάς λύση

Εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων σε Ξενοδοχείο

Με την ηλεκτροκίνηση και τα ηλεκτρικά οχήματα να γίνονται ταχύτατα αναπόσπαστο μέρος των επιλογών μας, το μόνο βέβαιο είναι ότι, πολύ σύντομα, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μας θα χρειαστούν λύση φόρτισης κατά την διάρκεια της παραμονής τους. Επίσης, οι οδηγοί που μας επισκέπτονται οδικώς από γειτονικές χώρες θα δουν πρώτα εάν η μονάδα μας έχει φορτιστή και μετά θα αποφασίσουν εάν θα μας επισκεφτούν, ή όχι.

Φανταστείτε να θέλατε να επισκεφτείτε ένα ξενοδοχείο σε τουριστικό προορισμό και  να μην υπήρχε πρατήριο βενζίνης στον προορισμό σας ή η παρουσία πρατηρίων στην διαδρομή να ήταν σπάνια. Θα το επιχειρούσατε;

Στην eVplus αντιμετωπίζουμε την πρόκληση κοιτώντας το θέμα μέσα από τα μάτια σας και προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη λύση φροντίζοντας για όλα όσα μπορεί να σας απασχολήσουν, όπως:

  1. Την επιλογή του είδους των φορτιστών που χρειάζεστε.
  2. Την ενημέρωσή σας για τη χρηματοδότησή τους.
  3. Την εγκατάσταση των φορτιστών με ασφάλεια και αποδοτικότητα για εσάς.
  4. Την παροχή λογισμικού διαχείρισης των φορτιστών με διευρυμένη λειτουργικότητα ώστε να παρακολουθείτε τα στατιστικά λειτουργίας τους, να ρυθμίζετε εύκολα τη χρήση τους μεταξύ των συνεργατών σας, να αποφασίζετε εάν και πόσο θα χρεώσετε εργαζόμενους ή επισκέπτες, τα κριτήρια χρέωσης που θα χρησιμοποιήσετε, τις ώρες λειτουργίας των συσκευών κοκ.
  5. Τη συντήρηση συσκευών, λογισμικού και την υποστήριξή σας.
  6. Την διασύνδεση με εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας της eVplus για τη συνολική διαχείριση των πιθανών χρεώσεων του ρεύματος, των πληρωμών, των λογιστικών εκκαθαρίσεων, την αποστολή αποδείξεων κτλ.
  7. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την χρέωση του ρεύματος φόρτισης, μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίστε τη φόρτιση, σε ώρες που επιθυμείτε, με τιμές της επιλογής σας, καθώς και όλη την διαδικασία χρέωσης, είσπραξης, εκκαθάρισης, τιμολόγησης του τελικού καταναλωτή, χωρίς καμία πολυπλοκότητα για την επιχείρησή σας. Μπορείτε επίσης να διαφοροποιήσετε το κοινό το οποίο θα χρεώνετε, παρέχοντας κάρτες δωρεάν ή εκπτωτικής τιμής φόρτισης για υπαλλήλους σας, καλούς καταναλωτές κοκ.

Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε την προώθηση και κοινοποίηση των φορτιστών σας σε πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας για να γίνει γνωστό το σημείο φόρτισής σας ως διαθέσιμο στο κοινό των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων που αναζητούν σημεία φόρτισης και δεν είναι πελάτες σας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να προσελκύσετε δυνητικούς νέους πελάτες που θα σας επισκεφθούν και ένα πολύ σημαντικό επιπλέον έσοδο από την τιμολόγηση της υπηρεσίας φόρτισης!

Σε ότι αφορά τους φορτιστές ενδιαφέροντος, στην περίπτωση ενός ξενοδοχείου συνιστάται πρωτίστως η τοποθέτηση φορτιστών ταχείας φόρτισης. Παραθέτουμε την περιγραφή της λύσης αυτής καθώς και μία περιγραφή για φορτιστές υπερ-ταχείας φόρτισης που μπορούν να εγκατασταθούν συμπληρωματικά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επισκέπτες ξενοδοχείων έχουν αρκετό χρόνο  στην διάθεσή τους, επομένως οι φορτιστές γρήγορης φόρτισης αποτελούν την ενδεδειγμένη λύση.

Τυπικά, ένας φορτιστής ταχείας φόρτισης έχει ισχύ 7-22kW (μονή ή τριφασική παροχή ρεύματος 32Α). Ειδικότερα, ένας φορτιστής 22kW μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες για την πλήρη φόρτιση ενός οχήματος με μπαταρία 40kWh (ενδεικτική χωρητικότητα ενός μικρού-μεσαίου οχήματος). Οι φορτιστές αυτοί, επομένως, σε λίγες ώρες, όπως κατά την διάρκεια της νύχτας θα φορτίσουν πλήρως ένα όχημα. Εναλλακτικά, μπορεί να φορτίσουν μερικώς το όχημα ενός καταναλωτή σε 1 ώρα παρέχοντας μέγιστη αυτονομία από 50Km (φορτιστής 7kW) έως 120Km  (φορτιστής 22kW).

Οι φορτιστές ταχείας φόρτισης, μπορούν συμπληρωματικά να συνοδευτούν και από κάποιον φορτιστή υπερ-ταχείας φόρτισης με ισχύ είτε AC 43kW είτε DC 50kW (ή μεγαλύτερη) που θα βοηθήσουν μελλοντικά λόγω της ταχείας ανάπτυξης της αγοράς ηλεκτρικών οχημάτων. Ένας τέτοιος φορτιστής χρειάζεται 1 ώρα περίπου για την πλήρη φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος με μπαταρία 40kWh, καλύπτοντας πλήρως την ανάγκη του καταναλωτή όταν δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του, όταν επιθυμεί να ταξιδέψει τοπικά σε μεγάλη απόσταση ή όταν πρόκειται να αποχωρήσει και να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του. Οι ταχυφορτιστές συνεχούς ρεύματος (DC), ωστόσο, δεν μπορούν να φορτίσουν υβριδικά οχήματα και επομένως η χρήση τους είναι καλό να συνδυάζονται με γρήγορους φορτιστές εναλλασσόμενου ρεύματος (AC) που φορτίζουν τόσο υβριδικά όσο και αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Για να βρούμε μαζί την ιδανικότερη λύση ανάλογα με την τοποθεσία σας και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Φόρμα επικοινωνίας